Cookie- og persondatapolitik

Cookie- og persondatapolitik

for forlagetmeelbye.dk

I denne Cookie- og Persondatapolitik for forlagetmeelbye.dk finder du en beskrivelse af, hvilke data vi indsamler og behandler, hvorfor netop disse data indsamles, og hvad vi anvender dem til. Denne Persondatapolitik er gældende for samtlige personlige oplysninger, du giver os/vi indsamler om dig, når du er kunde hos Stoetforeningen.dk, eller når du besøger vores website www.stoetforeningen.dk.

Dataansvarlig

Den dataansvarlige virksomhed for behandling af dine personoplysninger er:

Forlagetmeelbye.dk
Skejbyparken 143
8200 Skejby

Når vi behandler personlige oplysninger, overholder vi EU’s databeskyttelsesforordning (GDPR) samt de danske persondataretlige regler, som måtte være gældende efter 25. maj 2018.

Har du spørgsmål til Cookie- og Persondatapolitikken, eller måden vi behandler dine personlige oplysninger, som er registreret hos os, kan du rette henvendelse via e-mail: kontakt@forlagetmeelbye.dk eller telefonnr. 22 88 44 50.

Ønsker du indsigt i dine personlige oplysninger eller mener du, at der er registreret forkerte data – eller har du andre indsigelser, kan du også rette henvendelse til os. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke data der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataloven.

Cookies

Når du besøger websitet www. forlagetmeelbye.dk, benytter vi cookies fra Google Analytics. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Cookies hjælper os med at se, hvor mange der besøger websitet (trafikmåling), samt hvordan brugerne interagerer på websitet. Vi behandler ikke information om brugeradfærd, som kan forbindes med bestemte personer. Disse data deles ikke med andre parter, og den viden vi får, bruges udelukkende til at forbedre websitet og brugeroplevelsen for dig som besøgende. Du kan læse mere om Google Analytics-cookies her. https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her (Det anbefales ikke).

https://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. Ønsker du at slette eller blokerer cookies, kan du se en vejledning her. http://minecookies.org/cookiehandtering/

Sociale Plug-ins

På Forlaget Meelbyes hjemmeside findes plug-ins til Facebook og Instagram. Hvis du trykker på disse plug-ins på hjemmesiden vil du blive bedt om, at acceptere de eventuelle cookies, som disse medier anvender. Du kan læse mere her:  https://www.facebook.com/business/gdpr samt https://www.linkedin.com/help/linkedin/topics/6701/6702

Indsamling af personlige oplysninger

Er du kunde og kontakter du os fra websitet eller via link fra et andet website, indsamler vi følgende almindelige personoplysninger om dig via bestillingsformularen: Om du er fra en skoleklasse, en forening eller er frivillig, din funktion ved bestillingen samt din beskæftigelse, dit navn, e-mail, telefonnummer, leveringsadresse (og om denne er en privatadresse), og om du er over 18 år. Såfremt der på sitet bliver mulighed for automatisk kortbetaling indsamler vi også betalingskortoplysninger. Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil.

Du kan tilmelde dig vores nyhedsbrev via hjemmesiden. I den forbindelse indsamler og anvender vi den e-mailadresse, som du indtaster ved tilmeldingen. Du kan til enhver tid framelde dig nyhedsbrevet igen ved at følge anvisningen hertil.

Vi indsamler ikke særlige kategorier af personoplysninger (følsomme oplysninger) om dig.

Behandling af personlige oplysninger

Vi behandler kun personlige oplysninger i det omfang, det er nødvendigt, f.eks. når man bliver oprettet som kunde. Det kan f.eks. være nødvendigt for, at vi kan opfylde vores forpligtelser i henhold til aftaler og tilknyttede ydelser. Det kan også være for at leve op til de forpligtelser, vi har som dansk virksomhed, hvor vi er omfattet af dansk lovgivning.

Personlige oplysninger skal forstås som defineret i persondatalovgivningen.

Vi laver ingen profilering af dig og misbruger ikke dine personoplysninger. Vi videregiver desuden ikke dine personlige oplysninger uden dit samtykke, medmindre vi er forpligtet til det i medfør af lovgivningen.

Er du kunde anvender vi dine personlige oplysninger til at:

  • Fremsende ordrebekræftelse samt faktura til din dig personligt.
  • Udføre dine ordrer og levere services og ydelser.
  • Fremsende adviseringer om nye muligheder, produkter, priser.
  • Deling af dine personoplysninger

Vi deler dine data med de leverandører og samarbejdspartnere, som bistår os med udførelsen af din ordre, eller som bistår os med vores IT-drift, hosting, SMS-gateway mv. Det betyder, at vi eksempelvis kan dele dine oplysninger med vores serviceleverandører, vores tekniske support og vores bank.

Vi deler dine oplysninger i det omfang, vi er forpligtet til, f.eks. som følge af krav om indrapportering til offentlige myndigheder som SKAT.

Deling af oplysninger med modtagere uden for EU/EØS

Som dataansvarlig deler vi ikke personlige oplysninger med modtagere uden for EU/EØS.

Vær dog opmærksom på, at såfremt du anvender de sociale Plug-ins fra Facebook og Linkedin via vores hjemmeside, så vil disse selskaber herved lægge cookies på din computer.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om dine data håndteres forsvarligt og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en (begrænset) risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter formålet er afsluttet.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre denne persondatapolitik. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på websitet og ved udsendelse af nyhedsbrev.

Du har ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig og som kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Kontakt os via ovenstående kontaktoplysninger. Du har samtidig mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

Denne persondatapolitik er sidst opdateret den 18-05-2018.