Hjælp til dit bogprojekt?

Bogprojekt

Drømmer du om at blive forfatter? – Hjælp til dit bogprojekt?

Susanne Meelbye hjælper dig gerne på vej – til drømmen om at blive forfatter.

Du er velkommen til at sende dit manuskript til Susanne Meelbye, hvis du gerne vil have et par friske øjne på dit bogprojekt.

Send dit manuskript (docx) til kontakt@forlagetmeelbye.dk Vedlæg en kort beskrivelse af manus og hvem du er.

Jeg arbejder som journalist, har skrevet fire bøger, der har givet medieomtale og anerkendelse, for mine faglige kompetencer som forfatter og journalist.

Er du i startfasen af bogprojektet?

  • Brug for rådgivning, hvordan kommer du i gang med at skrive?
  • Brug for vejledning, hvordan researcher du din historie?
  • Brug for hjælp til at strukturere indholdet i bogen
  • Brug for hjælp til at strukturere arbejdsprocessen med bogen?

Kontakt Susanne Meelbye på telefon 22 88 44 50, eller skriv til mig kontakt@forlagetmeelbye.dk, hvis du vil vide mere om dine muligheder for hjælp til at skrive en bog.

 

Hvem er jeg? Jeg hedder Susanne Meelbye, er født i 1955, i en lille by Jærpås, som ligger i Sverige. Jeg har arbejdet som journalist i flere år. I 2014 udkom min debutbog Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, som handler om mordet på min moster Else og de mange mystiske lighedspunkter mellem det uopklarede mord og dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, som skete blot 1½ år efter mordet på min moster. I 2015 startede jeg Forlaget Meelbye. Jeg har skrevet bøgerne Mistænkelige Dødsfald, Mordet på Moster & Dobbeltmordet på Peter Bangs Vej, Mordet på Moster Sagen genoptaget og Pigen uden Iris, som Forlaget Meelbye udgiver som trykte bøger, lydbøger og e-bøger