Om Forlaget Meelbye

Forlaget Meelbye

– lille forlag, store historier

Forlaget Meelbye ejes af forfatter og journalist Susanne Meelbye.

Forlaget startede i 2015 med egne udgivelser. Den første bog Susanne Meelbye skrev handlede om mordet på sin moster. Et mord der aldrig er blevet opklaret og som har flere lighedspunkter med det berømte dobbeltmord på Peter Bangs Vej.

Siden er er der kommet andre bøger til, både bøger som Susanne Meelbye selv har skrevet og bøger, som forlaget har genoptrykt, blandt andet fra forfatterne Palle Rosenkrantz, Bertha Holst og Joachim Kattrup.

Susanne Meelbye ønsker, at nuværende og kommende generationer skal stifte bekendtskab med forfattere, der skrev bøger for over 100 år siden. Så de bliver klogere på litteraturen dengang og nu. Fælles for bøgerne er, at de fortæller spændende og vedkommende historier, der stadig er relevante og læseværdige i dag.

Susanne Meelbye står selv for alt arbejdet med bøgerne, bortset fra lagerstyring og distribution samt korrekturlæsning og grafik. Susanne Meelbye er journalist og redigerer selv tekster, men samarbejder med ekstern redaktør.

Hvis du har forslag til genoptrykning af en bog eller gerne vil have udgivet din egen bog, så kontakt Forlaget Meelbye her